9 maart

9 maart
Toch weer vroeg op, wanner mogen we eens uitslapen Hein? we gaan vandaag naar een camping vlakbij tweyfelfontyn. We schieten erg goed op en komen dan ook voor op schema aan op de camping. Het is er alleen zo verschrikkelijk heet dat niemand zin heeft zijn tent op te zetten….maar ja onder de sterren slapen durven we nog! niet.

Na de lunch commandeerd Hein ons weer de truck in en gaan we opweg maar oude muur schilderingen. Ik denk dat ik wel voor iedereen spreek als ik zeg; wat een aanfluiting! Het was binnen in de ontvangstruimte 37graden en wij moesten dus een berg op klimmen om een paar tekeningen te zien met een gids die meer interesse had in de vrouwen in onze groep dan in het vertellen van de verhalen waarvoor we hem hadden ingehuurd.

Een beetje baldadig van de hitte en de slechte excursie kwamen we weer terug op de camping. Camping is wel een groot woord voor een zandvlakte met 5 bomen en een storthokje!?!

We hadden nog wat bier koud liggen en eigenlijk was dat de beste attractie van de dag. Al snel gingen we over tot het doen van spelletjes maar niet voordat ik nog een geintje had uitgehaald. Ik ben ondertussen al aardig zwart aan het worden en samen de lokale tuinman had ik me achter een muurtje terug getrokken. Terwijl iedereen zich opmaakte om te gaan blikjesgooien kwam ik met met mijn hoofd boven het muurtje uit om daarna te bukken en de tuinman (zeer zwart) weer op te laten staan…….. Ik had de gezichten aan de andere kant graag willen zien maar ik hoorde dat ze met de mond open zaten te kijken. Hoe kan dat nou, is dat tonnie?

Hein had nog een katapult in de truck en al snel was iedereen druk in de weer met blikgooien. Daarna gingen we touwtje springen en touwtrekken. Het leek wel koninginnendag(-;

Hein zorgde intussen voor de braai en we lieten het ons weer lekker smaken. Zeker met de koud gehaalde krat halve liters windhoek. ook had Hein nog een kleine verassing voor ons in de bar stond het personeel klaar om voor en te dansen en te zingen. De topper die we al snel mee zongen was: zonder zoenen geen echte liefde nie….. Toen was onze beurt en we begonnen de show met vader Jacob (3 stemmig) om daarna direct door te gaan met de vogeltjesdans. De locale bevolking stond te genieten en wij konden er geen genoeg van krijgen. Na een solo van Peter en een van Jos kwamen we op het wilhelmus, we houden van oranje, het is stil aan de overkant, Annabel, een beetje verliefd enz enz enz. Het is dat we moesten stoppen van Hein anders stonden we er nu nog….

Nog een beetje bij de tent afkoelen en dan maar weer het mandje in

Tot morie


One Response to “9 maart”

  • PAUL Says:

    Hoi boys,

    Toffe en stoere verhalen… ik kan me goed voorstellen hoe jullie je soms moeten voelen…
    veel zand en warmte (lijkt wel een strandvakantie maar dan zonder water), al past de warme chocolademelk daar niet echt bij (kende dat recept trouwens niet, nutella op 45 graden, de rum zal zeker goed neutraliseren). De kriebels kruipen me al over de rug van de gedachte aan spinnen en skydiven, petje af !! Wil wel graag het adres van de kapper van Rudolf, die wel een bijzonder geslaagde coupe heeft gezet. De problemen met de car zijn zeker vast onderdeel van het programma, altijd goed voor de teamspirit 😉 Have fun en take care !!

    Paul

Leave a Reply

*