Mar 6 2009

Vrijdag 6 maart

zo hier ben ik dan weer. Ik heb het heel erg druk gehad de afgelopen dagen en had daarom geen tijd om mijn site te updaten. Wat heb ik allemaal gedaan:

Woensdag 25 feb:

Was een trieste dag. Suzanne en ik hebben en vriend die had besloten dat het leven niet was wat hij ervan verwachtte en heeft op dinsdagmorgen zelfmoord gepleegd. Ik was niet echt in de stemming om op reis te gaan maar heb besloten om dat toch maar te doen.

Ik heb vanuit tilburg de trein naar dusseldorf genomen en daar was ik een beetje aan de vroege kant. Door het ongeluk op schiphol hadden veel vliegtuigen van en naar schiphol vertraging. Ook een city-hopper van KLM. De man die mijn bagage in checkte heeft mij op deze vlucht gezet zodat ik zeker op tijd zou zijn voor mijn vlucht naar singapore die avond. Ik had nog nooit in een city-hopper gezeten dus dat was al een hele ervaring. De vlucht duurde maar een klein uurtje en voordat ik het wist was ik al op schiphol. daar moest ik mijn tijd zien te doden tot een uur of 8 want dan zou ik moeten boarden voor singapore.

Donderdag 26 feb:

Mijn vliegtuig was perfect op tijd en ik had al snel mijn koffer te pakken. Ik moest nog wat tijd doorbrengen op het vliegveld maar dat was geen straf. Wat een mooie luchthaven is dit. Na een uurtje heb ik de taxi genomen naar de Ferry haven. ik zou mijn verjaardag gaan vieren in indonesie!! Bintan om precies te zijn (http://nl.wikipedia.org/wiki/Bintan). Het was er erg lekker weer. Fen mijn “vriendinnetje” over hier had alles geregeld. Het eiland is een soort relaxoord voor de singaporezen met veel golfbanen en luxe resorts.

Vrijdag 27 feb: JARIG!!!!

Ik heb een heerlijke massage genomen. De tranen stonden wederom in mijn ogen. Het was wat ze noemen een diepte massage die de dieper gelegen spieren aanpakt, nou dat heb ik geweten ik had er de volgende dag nog last van vooral in mijn kuiten….au au au!. Het eten was er wederom weer perfect.

Zaterdag 28 feb:

niet veel gedaan behalve in de zon gelegen, gegeten en gedronken!

Zondag 1 mrt:

We moesten ons klaar maken voor de terug reis want morgen moet ik op cursus. Het weer onderweg op de boot was klote. Veel regen en heftig onweer maar we zijn veilig aangekomen. Fen had via een collega een appartement kunnen regelen dat ik voor de komende 2 weken kan huren……. (http://www.singaporeexpats.com/singapore-property-pictures/condo/costa-rhu.htm). Het is een complex waar de jetset van singapore woont. Veel buitenlanders die hier werken. Zwembad, sauna, fitness alles wat je maar kunt bedenken hebben ze er…. genieten!

Maandag 2 mrt:

Cursus……..niets over te vertellen alleen dat het erg koud was in het trainings lokaal. Ik doe hier een training Symantec Backup Exec voor windows servers versie 12.5………wie het kent mag het zeggen! Ik ben de enige cursist en Arthur is mijn trainer uit indonesie. Het is wel luxe hoor prive les! Hij heeft alle tijd voor mij om mijn vragen te beantwoorden en dieper in te gaan op stof die niet in het boek staat. Daar staat tegenover dat ik wel de hele tijd alert moet blijven wat na de lunch zeker niet meevalt. Met de taxi van en naar het gebouw is echt genieten. Al die mensen op straat zonnetje erbij. Ik zou hier wel willen wonen……maar het is hard werken dat heb ik nu wel door! Na afloop van de cursus weer naar huis en lekker op het balkon van het uitzicht genieten. ‘s avonds een beetje door de winkel centra gewandeld en weer erg lekker gegeten. Vroeg naar bed want de training is erg vermoeiend.

Dinsdag 3 mrt:

Zelfde patroon als gisteren…….

Woensdag 4 mrt:

Zelfde als gisteren en dus ook als eergisteren. Ik heb nu wel de TV ontdekt met 200 kanalen en sci-fi channel erop dus een beetje bij blijven met stargate en battlestar galactica!

Donderdag 5 mrt:

Les, winkelen, eten, relaxen en slapen….

Vrijdag 6 mrt:

Laatste dag van de training. Ik heb mijn certificaat gehaald en enorm veel opgestoken. Het heeft echt zijn voordelen 1 op 1 les. De leraar heeft alle tijd om dingen uit te leggen.

Nou dat was in vogelvlucht wat ik de afgelopen dagen heb gedaan. Morgen ga ik met Fen mountainbiken en zaterdag neemt ze me mee naar het HSBC golf championship hier in Singapore. Ik ben benieuwd wat ik jullie allemaal te vertellen heb na dit weekeinde.

Voor jullie thuis allemaal een fijn weekeinde en tot volgende week……via de site natuurlijk want ik blijf hier nog lekker een week relaxen!!!!


Feb 26 2009

donderdag 26 februari

iK ben er…..na een rare dag en een ongeluk op schiphol was ik blij dat ik vanuit dusseldorf een vleigtuig eerder kon nemen om zo optijd te zijn voor mijn vlucht naar Singapore vanuit amsterdam. Ik heb niets van het ongeluk gezien (gelukkig).

Ik had aan de doktor een slaappil gevraagd en die na het opstijgen in 020 ingenomen. Na 2 afleveringen van friends en een half bordje eten was ik weg. Ik heb met tussen pozen bijna 10 uur achter elkaar geslapen. Toen ik wakker werd moest ik nog ruim een uurtje……een kop koffie en een ontbijt en landen maar.

Ik sta nu op het vleigveld wat tijd te doden. Om 20.00uur gaat mijn boot naar indonesie, bintan om precies te zijn. Daar ga ik tot zondag lekker aan het strand zitten. Het regent hier in SPG wel erg hard. Het vliegtuig moest zelfs wat rondjes blijven draaien omdat landen niet veilig zou zijn……..!!!

Maandag ga ik beginnen met de cursus.

Ik hou jullie allemaal op de hoogte.

Tot later


Feb 20 2009

Voorbereiding

Daar ben ik weer……

Woensdag 25 februari zit ik in het vliegtuig naar singapore. Ik ga daar genieten van een week vakantie. Het is niet allemaal relaxen wat ik daar ga doen, ik ga ook nog een week een training volgen.

Ik hou jullie op de hoogte van alles via mijn site.

Tot morgen…..