Jul 27 2010

FIlmpjes WK FINALE

Filmpje van de een donkerstadion net voor de sluitingsceremonie……

Volkslied


Jul 11 2010

Het bewijs


Jul 11 2010

We hebben de kaarten!!!

Yes yes yes we hebben de fel begeerde kaartjes


Jul 11 2010

Programma

Nadat we gisteren het vliegveld hadden verlaten had de buschauffeur wat moeite met het vinden van het hotel maar na enig zoeken stonden we toch allemaal aan de bar om ons 1e biertje te bestellen. Het is alsof we nooit zijn weggeweest, ze hebben een soort pasteitje te eten waarvan er maar 20 tegelijk in de oven kunnen. Als die op zijn duurt het weer 10 minuten voordat de volgende lading klaar is…….en dat met een paar busladingen vol hongerige supporters!

Het programma:
9.00 Ontbijt
1230 vertrek naar stadion
1430 stadion open
1730 afsluiting toernooi met artiesten
2030 wedstrijd
2215 wereldkampioen
0030 vertrek naar bussen en vliegveld

Wij zij er helemaal klaar voor!!!


Jul 11 2010

Op weg naar johannesburg

Zomaar wat foto’s van de reis.


Jul 10 2010

Nog 10 uur


Jul 10 2010

Het besef

Vanmorgen vroeg het bed uit en de oranje kleding aan. Het besef begint nu pas door te dringen dat we naar de Finale gaan. Even rekenen, we vliegen zaterdag om 9 uur en zijn maandag om 1620 weer terug dat is dus 53 uur waarvan we er ongeveer 24 in de lucht zitten. We zijn dus 29 uur in zuid afrika……wat een debielen zijn we toch!?!

Het is enorm oranje op Schiphol, de meest vreemde uitdossingen lopen er weer rond. Ook een hoop bavaria jurkjes. Rudolf heeft al aangeboden om te helpen met uitkleden want die jurkjes mogen echt het stadion niet in……

Rudolf heeft natuurlijk alweer een aantal bekenden gezien!

Wat zijn we toch gelukkig 😉

Er is ook een nadeel te noemen: ik krijg pijn in mijn kaken van het constante glimlachen……..


Jul 9 2010

De Regina Coeli voorspelling…..

Duitsland heeft Paul de inktvis, Singapore vertrouwd op Mani de parkiet maar wij hebben Jut en Jul………


Jul 7 2010

We gaan (weer) naar Africa!

We hebben het kunnen regelen….

Direct na de wedstrijd van dinsdag al druk aan het bellen en internetten geweest met allerlei organisaties om kaartje te kopen voor de Finale in Johannesburg, maar we hadden geen geluk. Alles was al verkocht en de dame op het bandje vertelde ons dat we het in de loop van de week nog maar eens moesten proberen.

Woensdagochtend vroeg is Rudolf al gaan bellen met OAD om ons van kaartjes en een plekje aan boord van een vliegtuig te bezorgen, maar werderom lang wachten en geen kaarten. Tot hij rond 8.30 een telefoontje kreeg van Kras.nl met de mededeling dat we een voorinschrijving hadden gedaan en we bij de gelukkigen hoorden die naar de Finale konden gaan kijken. Nou daar hoefden we niet lang over te denken……..BOEKEN!!!!

as zaterdag vliegen we rond 9.00 uur naar Johannesburg waar we in een mooi hotel kunnen overnachten. Zondag de hele dag genieten van de sfeer op het fanplein en dan ‘s avonds in optocht naar het stadion. We hebben geweldige plaatsen op de lange zijde vlak bij WimLex en Maxima!

Na de wedstrijd worden we met de bus weer terug gereden naar het vleigveld en als alles goed gaat komen we maandag rond 17.00 uur als kampioenen aan op Schiphol.

Voor de thuisblijvers voor/achter de televisie…Rudolf en ik zullen iets oranjes aantrekken zodat we makkelijk te herkennen zijn 😉