We gaan (weer) naar Africa!

We hebben het kunnen regelen….

Direct na de wedstrijd van dinsdag al druk aan het bellen en internetten geweest met allerlei organisaties om kaartje te kopen voor de Finale in Johannesburg, maar we hadden geen geluk. Alles was al verkocht en de dame op het bandje vertelde ons dat we het in de loop van de week nog maar eens moesten proberen.

Woensdagochtend vroeg is Rudolf al gaan bellen met OAD om ons van kaartjes en een plekje aan boord van een vliegtuig te bezorgen, maar werderom lang wachten en geen kaarten. Tot hij rond 8.30 een telefoontje kreeg van Kras.nl met de mededeling dat we een voorinschrijving hadden gedaan en we bij de gelukkigen hoorden die naar de Finale konden gaan kijken. Nou daar hoefden we niet lang over te denken……..BOEKEN!!!!

as zaterdag vliegen we rond 9.00 uur naar Johannesburg waar we in een mooi hotel kunnen overnachten. Zondag de hele dag genieten van de sfeer op het fanplein en dan ‘s avonds in optocht naar het stadion. We hebben geweldige plaatsen op de lange zijde vlak bij WimLex en Maxima!

Na de wedstrijd worden we met de bus weer terug gereden naar het vleigveld en als alles goed gaat komen we maandag rond 17.00 uur als kampioenen aan op Schiphol.

Voor de thuisblijvers voor/achter de televisie…Rudolf en ik zullen iets oranjes aantrekken zodat we makkelijk te herkennen zijn 😉


Leave a Reply

*