Dag 7

6 uur!!!! Ieder een uit bed. Koffie, thee en een boterham erin en rijden maar. Over ongeveer 10 uur zijn we weer in Alphen aan den Rijn.

Met een “flitsende vaart”, he Willem?, zijn we naar huis gereden. Zo tussen 3 en 4 uur was iedereen wel weer thuis en was de vakantie weer voorbij. Om echt de laatste euro’s op te maken zijn we (Willeke, Harald, Maaike, Frans en ik) nog wat wezen eten in alphen. Ja we hadden echt wat nodig want tijdens het skien was er weinig van eten gekomen en zagen we er een beetje uitgemergeld uit……..nee ik kan me niet herinneren dat ik zoveel in 1 week heb gegeten, ik moet nodig gaan vermageren!

De hele familie Boone, ooms en tantes, Harald en Maaike onwijs bedankt voor de mooie vakantie ik heb het super naar mijn zin gehad en ik hoop dat ik jullie niet teveel tot last ben geweest.

als afsluiter zeg ik: HOP HOP HOP HOP HOP HOP……….


One Response to “Dag 7”

  • Jacqueline Says:

    Fijn dat jullie er weer zijn en dat een leuke vakantie is geweest!

    Hoop dat je het zusammen gezellig hebt gehad 😉

    liefs

    Jacqueline

Leave a Reply

*