Dag 4

Vanmorgen met regen op de ramen opgestaan, jammer hoor nu gaan we vandaag de piste niet op. Ach dan maar boekje lezen. Om 11 uur zijn we toch maar naar buiten gegaan. Het was goed koud dus de kans op sneeuw was aanwezig. Een lekkere lange wandeling gemaakt in de regen en de verse alpenlucht. Even bij de intersport naar binnen maar er was niet leuks in de aanbieding.

Eindelijk naar de POST! dat is een restaurant waar ze de hele vakantie al over praten. niets is beter dan bij de POST, bij de post schenken ze dit niet, ach bij de post is dit gerecht veel beter. Ik natuurlijk nieuwsgierig waar ik terecht zou komen. Nou bij binnenkomst bijna kots neigingen van de zure lucht die er hing……maar de wijn en het eten was er prima dus die lucht was snel vergeten. De clientele was ver boven een interessante leeftijd en sommigen hadden zelfs al een druiper…….

Vanuit de post naar een ander leuk tentje maar eerst samen met Maaike wat sigaren gehaald want vandaag zou ik worden ingeweid in UNO met sigaren. Nu weet ik niet veel van sigaren en kwam naar buiten met een paar dominicaanse sigaren waar een fijnproever zijn vingers bij aflikt….. het spelletje was snel uitgelegd en de sigaren gedoopt in de Remi Martin VSOP waren al snel aan het branden. Ik hoefde even geen alcohol meer want morgen wilde ik een dag lekker skien. Na dit gemeld te hebben was de bestelling bij de barman “3 bier, bitte”!! na bijna anderhalf uur lurken aan een dikke bolknak was de lol er wel een beetje vanaf en ook de overige klanten konden door de dikke sigaren rook ons wel de deur uit kijken. Dan maar snel naar buiten waar het lekker hard sneeuwde. De grote vlokken bleven al op de straat liggen dus dat word morgen goed skien.

In het appartement was iedereen er weer en zetten we het spelletje UNO voort. De stand was van minder belang maar het bier en de wijn vloeiden rijkelijk en dat maakte het heel erg gezellig. Het avondeten bestond uit rodekool met aardappelen en een hamburger.

Het sneeuwt nog steeds onwijs hard dus morgen word zeker weer een dag vol skie plezier!

@ Jacqueline: ik heb gemerkt dat het gevaarlijk spul is die peren. Zeker als je nog moet skien….en je wordt hier zeker gemist 😉
@ prien: ik ben het 2e filmpje op dag 2. Blauwe jas met zwarte broek.
@ romy en de rest: een hertje heb ik al wel gezien. niet zo jaloers jullie mogen nog!
@ ruud: fijn dat je goed thuis bent gekomen en we hebben een peertje op je genomen.


One Response to “Dag 4”

 • Jacqueline Says:

  Tja de welbekende Post……..

  Die peertjes gaan lekker in de benen zitten.

  Is maar goed dat jullie zo veel bewegen en goed eten (wel beetje jaloers op al dat lekkere eten) met al die soorten drank!

  En al een sneeuwpopje gemaakt?

  Ik zie dat Harald de dansjes aan het voor doen is,heel goed! Blijven oefenen hehe,zaterdag is het grote optreden dus jullie hebben nog even 😉

Leave a Reply

*