Dag 1

De eerste dag was een zeer zonnige dag. De sneeuw was beter dag verwacht en het skiƫn ging dan ook bij iedereen super goed. Alleen moet ik wel wennen aan de verschillende alcoholische versnaperingen die de familie Boone de gehele dag nuttigt. Ik heb moeite om het tempo bij te houden maar ik laat me natuurlijk niet kennen!!

Vandaag ook voor het eerst mee gelokt naar de MAX. De apres-ski hut van St. Johann. Om 1730 begonnen en stipt om 1900 uur weer naar huis voor de nasi van tante Jet. Nu zitten we allemaal uit te buiken en genieten we van een kopje Douwe Egberts koffie! Alle verhalen van Frans blijken niet gelogen te zijn want het is hier reuze gezellig.


3 Responses to “Dag 1”

 • Yvonne Says:

  Ha Tonnie,
  Ruud sms-te me net dat het eerste “persbericht” uit St. Johan op jouw site te bewonderen is, dus meteen gaan kijken. Mooie foto’s en leuk verhaal!
  Geniet nog van je vakantie en groeten voor iedereen.

 • Dennis,Janet, Romy en Owen Says:

  JALOERSSSSS…… Ziet er weer super gezellig uit.
  Heerlijk die witte bergen op de achtergrond. Kan niet wachten om ook te gaan!! Geniet ervan en drinkse. Gr daar.
  Romy zag op de achtergrond van een foto een kangaroe, tja ome Tonnie, van die wilde dieren kom je niet af! Goeie Afdaling doei

 • Jacqueline Says:

  Jammer dat ik er niet bij ben en ik al die gezelligheid moet missen.

  Die dansjes wel goed oefenen, want ik verwacht op zijn minst wel een showtje als jullie terug zijn ;-).

  Veel plezier!

  liefs

Leave a Reply

*