22 maart

22 maart
Met een droge mond en een olifant die door mijn hoofd stampt word ik wakker. Gelukkig hoefde ik vannacht niet naar het toilet. Anderen moesten dat dus wel en die hebben een olifant aan een boom naast onze tent zien knabbelen………de poot afdrukken zijn het bewijs.

We trekken langzaam weer op naar zuid-afrika. Onderweg worden we door een lasergun betrapt op te hard rijden. Met een paar dollar koopt hein de agent om en kunnen we gelukkig weer snel verder. Dit is Afrika op zijn best!?

In de middag komen we op de camping aan. Rudolf is al de hele dag erg rustig en heeft nog geen 10 woorden gezegd. Hij heeft enorme hoofdpijn en kan bijna niet praten vanwege de pijn in zijn keel. We zetten snel het tentje op in de schaduw en met een pijnstiller op gaat hij lekker slapen. Wij gaan ons vermaken in het zwembad. Met de bal zijn we uren bezig totdat de bal in een prikkelbos beland en lek raakt. Dan maar een biertje en wat chips! Hein is ondertussen aan het kokkerellen voor ons. Hij maakt een lekkere stoofpot van kip-kerrie met rijst. We likken onze vingers erbij af zo lekker is het. Gelukkig komt rudolf ook nog even kijken en het gaat alweer iets beter. Hij eet ook iets en al snel heeft hij weer praatjes. Nee, dat helemaal goed komen!

Niemand maakt het echt laat en al snel is de hele groep in een diepe slaap

Voor mijn familie: Patrick werkt bij centocor dat had ik al gemeld. Een direct collega van hem is Evert van Staalduijnen……..hij vraagt hem mij te mailen. Het is lang gelden dat we hem hebben gezien/gesproken. Wat is de wereld toch klein.


Leave a Reply

*