15 maart

Als eerste vanmorgen gezongen voor ed. We hadden ook nog een klein kado voor hem gekocht, een t-shirt met de big-five erop!

Het gaat beginnen. Spullen staan bij de boot. Iedereen heeft water en schoon ondergoed in zijn/haar tas zitten. We gaan eerst naar een verzamelplaats waar we de spullen moeten overladen in uitgeholde boomstammen. Daarmee gaan we de delta in. Leuk in een oude boom tussen de nijlpaarden en krokodillen…….!

Tot later


5 Responses to “15 maart”

  • janet dennis romy en owen Says:

    Super super gaaf!!
    Romy vind ome tonnie nu al stoer.
    We zijn weer heeeeeel benieuwd naar je verhalen,belevenissen en welke dieren je bent tegengekomen in de delta. Weer een nieuw avontuur. Schiet maar veel foto,s en tot je volgende story. Doe voorzichtig!

  • prien Says:

    GOD WAT EEN BELEVING NOU SNOWY KIJKT VAN AF MIJN SCHOOT OOK MEE IK DENK DAT ZE HET RUIKT [GEINTJE]ZE HEEFT VAN MORGEN BROOD MET SPECULOOS OP VIND ZE LEKKER VEEL PLEZIER IN DE BOOTJES GR

  • die twee Says:

    Hee Tonnie! na veel oefenen hebben we iemand gevonden die jou antwoord kan geven voor ons. Ben je al een negertje? Is hij al in je tentje gekomen? Zo te zien hebben jullie veel plezier maar weinig vakantie, je hebt nog minimaal drie weken nodig om uit te rusten van je vakantie. ALS JE MAAR NIET DENKT DAT DAT JE GAAT LUKKEN! want zolang kunnen we je niet missen, slijm slijm. groetjes en nog een fijne vakantie ‘die twee’

  • Engeline Adams Says:

    hebben jullie al een keer hints gespeeld?? Lijkt me handig als je in je eentje een gevaarlijk beest tegen komt toch??
    ik zeg dit uit jalouzie dat begrijpen jullie vast!
    trouwens fijn te horen dat het met snowy goed gaat, lief hondje.
    met tommy gaat het ook prima nu ruud niet thuis is springt hij telkens bijna een meter de lucht in bij bezoek!

    Veel plezier nog allemaal en als je een hóóp krokodillen tegen komt doe dan hetzelfde als James Bond. Lijkt me wel iets voor stoere Tonnie??

  • janet dennis romy en owen Says:

    Nou ik zag Rudolf wel als Crocodil Dundee.. of een nieuw Steve Erwin.. hahaha

Leave a Reply

*