Grappen en Grollen

Grappen en Grollen!
Het zal niet zo makkelijk zijn om onze geintjes op papier te zetten maar ik zal het proberen.

Zodra iemand iets roept is er altijd wel een bijdehandje in de truck die daar een droge opmerking over heeft of er begint spontaan iemand te zingen met in de titel van het liedje een woord uit het verhaal dat net is verteld….

Zo kwam craj in de truck lopen met een roze tanden borstel. Hij vroeg van wie dit homokleurtje was? Waarop Patrick riep “die is van gordon”. Dus ik er direct overheen met, “nou dan zou ik die niet bij de steel vastpakken” jullie snappen dat dit lachen, gieren, brullen werd en dat alles om 6 uur in de ochtend.

Als Hein vertelt over de weinige regen die er valt dan heffen we gezamelijk het “it is raining men” aan gevolgd door de complete Disco medley van grease tot saterday night fever……

Zojuist vertelde hein over de krokodillen in de delta. Waarop het “weet je wat ik wil? Een opblaas krokodil. Om te kunnen drijven tussen de lekkere wijven” uit de ramen van de bus knalde. Is vooral leuk als we door een dorp of stad rijden!

We grijpen echt alles aan om ergens een geintje over te maken. Vooral spreekwoorden verbasteren is een enorme bezigheid geworden.

“Hè daar loopt een kat, och je hebt hem zeker uit de boom geleken!”

Patrick zou wel bij de noorse dames in de tent willen kruipen maar dat wil Hein ook wel. Waarop ik vroeg of dat was om de camera vast te houden. Tranen met tuiten!!!!!!!


2 Responses to “Grappen en Grollen”

  • janet dennis romy en owen Says:

    Kan me helemaal de humor en de lol voorstellen…leuk!!
    Wel gaaf die foto,s. Ach wie weet kom je ze in het echie ook nog tegen(hopelijk niet van TE dichtbij) Denk dat je geen betere/leukere groep had kunnen wensen om in terecht te komen! Geniet ervan en tot volgende verhaal. x

  • Katerin - schoonzus Rudolf Says:

    Hoi jongens,
    klinkt allemaal “formitastisch”. Volgens mij hebben jullie daar een reuze FUN … Ik wil jullie gerust op de hoogte brengen van de Belgische gebeurtenissen maar super saai hier !! dit WE een mega spannend script gelezen van een nieuw boek dat we gaan uitgeven, bezig met de voorbereidingen van ons nieuw kinderprogramma met Katleen (ex K3) waarvoor ik mee de produktie ga opvolgen, rondrijden met de roze Saab cabrio van Helmut Lotti, audities organiseren voor een nieuwe meidengroep, zelfgeschreven liedjes beluisteren van kandidaten … pffff, ik wil jullie niet te lang vervelen met die saaie kost :-)) Hier is het ondertussen aftellen naar de ski-vakantie. Voor de eerste keer met ons 7 … ben benieuwd wat dat gaat geven maar iedereen verheugt zich !! Eerst nog even Loïc door de examens loodsen maar ben ervan overtuigd dat dat wel zal lukken. Paul is deze namiddag naar Willem II dus die zal deze avond wel uitgebreid verslag kunnen brengen. Heeft Ruud nog niet te veel afkickverschijnselen zo zonder zijn ploegje ???
    Tot snel xxx

Leave a Reply

*