8 maart

8 maart
We hebben geslapen in huisjes in de vorm van een A dus noemen ze dat dus A-frames. Ik heb niemand horen gillen afgelopen nacht….dat betekend dat het springen geen nachtmerries heeft opgeleverd.

We ontbijten eens een keer op een christelijke tijd, 7:30! Een deel van de groep gaat met een boot dolfijnen spotten (een dolfijne atractie!) een ander deel gaat voor de lol een zandheuvel (90 meter) opklimmen om er daarna met een snowboard of liggend op een plank weer van af te kunnen glijden. Nee dan hebben Patrick, Suzanne, rudolf en ik het beter bekeken. Op een terrasje een lekker bakje koffie of vruchtenshake is waar we aan toe zijn. We moeten ook nog wat boodschappen doen en al snel lopen een aantal van ons rond met een tas met daarin een aantal souveniers!?

We hebben lekker veel tijd want om 14:30 worden we pas opgehaald om weer iets heftigs te gaan doen. We gaan op een quadbike de namibische duinen in. Ik kan er niets aan doen maar we doen echt allemaal gave dingen.

Veel kan ik er niet over vertellen jullie moeten het gewoon zelf maar gaan beleven (-p

De sandboard groep heeft een dvd laten maken die we, hoe kan ook anders, met z’n allen gaan bekijken. Oh wat is dat lachen om iemand anders een enorme hap zand te zien nemen…… Na afloop worden er nog snel een aantal cd’s gemaakt met foto’s wat Patrick en mij de tijd geeft om stiekum wat bier te gaan halen bij de plaatselijke sluiter. Met een treetje ijskoud windhoek en wat Cola (voor rudolf) lopen we terug naar het huisje om iedereen te trakteren op een wel verdiend windhoekie! Nog vies van het zand en kleverig van de zeewind is dit het verkoelende drankje waar volgens mij iedereen op gehoopt had. Ook craij en Andre komen los en we hebben wederom de grootste lol.

Na het bierje is het snel douchen want we gaan weer uit eten. Dit maal bij de vuurtoren dus dat word vis de meesten van ons. Maar niet voor rudolf, die besteld doodleuk een biefstuk van 700!!! Gram. Voor diegene die rudolf kennen moet nu de mons open vallen van verbazing. Waar gaat hij dat laten?

Het eten is wederom lekker en de witte wijn en biertjes laten het extra goed smaken. Met rudolf craij en andre bespreken we welke films, series en muziek we goed vinden. Gelukkig zijn ze ook fan van terrantino dus genoeg gesprekstof voor een week! Niemand heeft nog een gaatje voor een toetje dus gaan we maar weer met de truck naar huis.

Het gaat weer een lekker nachtje worden in een “gewoon” bed

Tot morgen


Leave a Reply

*