5 maart we staan weer stil

Ja hoor in werkelijl een desolaat stuk van de woestijn om 2100 uur harstikke donker hebben we een lekke band. Dus iedereen weer aan de slag. Vooral Peter werkt zich helemaal het leplazerus. Zonder hem hadden we er heel wat langer over gedaan!

Ach zoveel ongeluk nu moet het toch verder goed gaan……?!

Update: tijdens het vastzitten is er iets met de aandrijfas of remmen niet helemaal goed gegaan en nu piept het enorm, beetje WD40 erop en we kunnen weer even!

Het is nu tien uur en ik heb nog geen zwembad gezien……!

Ach ja ik had ook met de range rover moeten gaan

Ps morgen moeten we om 4 uur weg om de zonsopgang op een zandduin te gaan bekijken, hoezo vakantie?


3 Responses to “5 maart we staan weer stil”

  • prien Says:

    Ja maar zo maar zitten is ook saai hoor .Lekker ploeteren in het zand.Wat een belevenis Hier had je alleen maar van kunnen dromen En nu is echt.Met snowy is alles goed hoor we gaan zo weer een uur lopen ook door het zand Ze zegt baasje zand ik ook .Nou we kijken weer uit naar de nieuwe berichten Gr van ons ook aan de rest .

  • Frans Says:

    En……. toch wel leuk hé groepsreizen?
    Of heb je het al helemaal gehad met de groep?

  • Imco Says:

    De Range Rover rijdt weer als een zonnetje, je kan hem ‘s morgens starten zonder shoke ! Nu staat hij bij Bas en heb net een lading onderdelen besteld, volgende week groot onderhoud plegen en dan de APK erop ! We hebben de lekkages gevonden, 1 bij de plug van de Carterpan, 1 bij de vriesplug van de motor !

Leave a Reply

*