Dag 13

Helaas zit het er bijna op voor ons. We maken ons op voor de terug vlucht naar Nederland. Koffertjes inpakken, mutsen en wanten in de handbagage en de sneeuwschoenen alvast aan. We zijn klaar voor winterse temperaturen!

Op dinsdag aanstaande zal Jac Paparazzi een foto verslag geven in buurthuis de steuntrekker. De voorstelling begint om 16:00 uur en zal ongeveer om 23:30 afgelopen zijn. Voor eten en drinken dient u zelf te zorgen. Na afloop is er nog een meet en greet met Jacqueline zelf om te discussiëren over de gebruikte technieken, filters en instellingen.

 • Geen pauze
 • Zelf voor eten en drinken zorgen
 • Magnetron aanwezig
 • Geen sterk ruikende gerechten mee naar binnen nemen
 • Toegang gratis
 • Fooienpot aanwezig
 • Zaal open om 13:00 uur. (Zaal sluit uiterlijk om 2:00 uur)
 • VOL = VOL
 • Geen reserveringen mogelijk
 • Gepaste kleding (zwembroek, bikini verplicht)
 • Tijdens de show is het maken van foto’s verboden
Batterij is leeg………..

Leave a Reply

*