Dag 3

Vanmorgen weer vroeg wakker. Tja dat kan ook niet anders als je al om tien uur gaat slapen. Bij het ontbijt (eitje, pancakes met maple sirup, fruit en veel koffie en thee) zijn de plannen gemaakt volgens het al eerder vermelde schema. Het moeilijkste was om te kiezen naar welk tropisch strand we zouden gaan. Gelukkig hadden we van de thuisblijvers wat tips meegekregen en viel de keuze voor vandaag op ” Porto Marie”, het strand met de varkens! Na een korte rit met wat tussenstops voor Jacqueline de fotograaf (zie foto 1,2 en 3) zijn we bij ons 1e strand van deze vakanties aangekomen.

Het strand in zijn volle glorie. Zien jullie die cruiseboot in de verte? Daarover later meer nieuws.

Varkens hebben we niet gezien of het moet onderstaande vet gemest wezen zijn!?

Gelukkig hebben we voldoende apparatuur bij ons om de lezer mee te nemen met ons avontuur. Zo hebben we dus ook de mogelijkheid om tijdens het snorkelen (nee niet wat Dries Roelvink daar onder verstaat. Dit is een nette site) foto’s kunnen maken.

Omdat er een paar bussen luidruchtige Amerikanen vanuit een cruiseboot het strand op werden gereden hebben we besloten om lekker naar het hotel terug te gaan. Na een lekker (koude) douche hebben we ons in nette kleertjes gestoken en zijn we gaan eten bij Tony Roma’s. Mij nog bekend van een tripje naar Miami, ongeveer 26 jaar geleden. En wat denk je? De ribs smaken nog precies hetzelfde. (Foto’s laden niet altijd goed maar geloof me, ze waren lekker)

Dit is wat er is overgebleven…

 

Dag 3 zit er, net als het eten, weer op. We gaan ons voorbereiden op dag 4 uit ons drukke schema.


Leave a Reply

*