Donderdag 25 december

Zo ik ben op….. dat stappen in singapore is echt heftig. Gisteren is het weer 4 uur geworden en dat ga ik nu wel merken. Gelukkig heb ik een buskaartje voor een tripje naar de Cameron Highlands voor vanavond. Ik moet om 2200 in de bus zitten en kom dan morgen om 7 uur aan in de bergen. Lekker slapen in een heel erg luxe bus, dat kan ik wel even gebruiken.

Gisteren met michael een beetje door singapore gewandeld maar het was slecht weer en erg druk met shoppers. We zijn uiteindelijk in de bioscoop beland. De film was niet geweldig maar het waren goede stoelen en we waren moe van het lopen. Na een douche zijn we met Betty uit eten geweest bij weer een geweldig eetgebeuren. Ze ging weer allemaal lekkere dingen voor ons bestellen…..jammie!

Na het eten naar roomful of blues waar een zeer goed band speelde. Daar waren Fen en janneke ook heen gekomen dus is het 1 groot feest geworden.

Ik ga zo met janneke naar de Zoo, het is gelukkig droog! Ik hoop dat ze deze keer niet zoveel kletst zodat we ook nog wat dieren zien!!!

Oh ja michael is vanmorgen vertrokken voor zijn busreis naar KL. Die zie ik deze vakantie dus niet meer. Jammer we hebben erg veel lol gehad samen. Ik ga ergens in feb of maart naar Cardiff voor een rugbymatch tussen engeland en wales……schijnt net zoiets te zijn als Feyenoord – ajakkes maar dan zonder het vechten!!! Ga je mee rudolf????

Ik hoop dat jullie een witte kerst hebben!


8 Responses to “Donderdag 25 december”

  • moeder Says:

    nou witte kerst niet hoor! wel een grauwe dag.maar het gaat vriezen dus als je terug komt kan je gelijk op de schaats fijne dag en een goede bus reis moetie

  • Ko Poelman Says:

    Met nog een reisje naar Cardiff in het verschiet en nog een paar dagen in S en dan naar KL, een plezierige tijd nog. Heb je al een Kaartje vol met foto’s geschoten? Ben zeer benieuwd naar alles. Hier mistig, maar er is vorst voorspelt en als je met het vliegtuig op Schiphol land, ligt er misschien hier wel ijs. Nog veel plezier met je vrienden en vriendinnen. Goede reis in de slaapbus verder en tot het volgende verslag. je Vader.

  • Imne, Wilco en William Says:

    Fijne kerstdagen en idd het is hier behoorlijk koud maar geen sneeuw. De overstap van zwembroek naar winterjas zal wel weer flink zijn.

    Je laatste vakantieweekje is begonnen, geniet er nog even van

  • Dennis,Janet en Romy Says:

    nou in Barneveld ligt er wel 2 meter sneeuw, raar..!!??? hahah Oh wat is de tijd voorbij gevlogen,je laatste week gaat in.
    We zijn hier zoooooo benieuwd naar je foto,s.
    Fijne dag en geniet nog van alles wat je daar mee mag maken..Wij gaan nu douchen en spullen pakken en vertrekken zo naar Hillegom. We denken aan je,Doei x

  • moeder Says:

    heb je een beetje kunnen slapen in de bus ook wij gaan zo spullen pakken en ook naar imco leuk dat iedereen mee leest naar je verslagen kijk weer uit naar het volgende gr moetie

  • Rudolf den Dekker Says:

    Hey Tonnie, goede kerstdagen gehad ? Was het gezellig met Janneke ? Lijkt er wel op ?!
    Ik ga wel mee naar een rugbywedstrijd, lachen.
    Je cluppie heeft net met 3-1 gewonnen van mijn vrienden uit Breda,zeer terecht. Komt nog wel goed. Geniet van de laatste week en stap maar lekker raak, uitslapen kan je hier ook. Houdoe war.

  • prien de vroe Says:

    Hallo Tonnie,
    Je verslagen gelezen en je hebt al veel beleefd zeg. Ik heb ervan genoten.
    Gefeliciteerd, want je hebt je duikdiploma gehaald. Super hoor.
    Volgende week kom je weer naar Holland, dan moet je weer in het gareel. Dat zal tegenvallen joh.
    Een goeie terugreis gewenst.
    groetjes
    prien de vroe.

  • Marc Says:

    He Ton,
    leuk allemaal hoor, maar ik dacht dat je een een actieve vakantie zou gaan houden, klinkt wel een beetje tam allemaal… Nou ja als je terug bent zullen we wel weer wat leuks gaan doen 😉

Leave a Reply

*