Woensdag 12 oktober

We hebben het vanmorgen rustig aan gedaan. Niet vroeg op en rustig ontbijten bij Sylvia’s. Heerlijk een dagje rust. Wel zijn we naar het beroemde apollo theater (wiki) gelopen om kaartjes te kopen voor een show vanavond. Het is amateurnight, the show off! Een soort x-factor maar dan echt;-). Vanavond is het een soort halve finale. We zitten bijna op het podium, zo dicht bij! Het is een mooi theater, hier hebben al het wat beroemdheden hun opwachting gemaakt. Wat een ervaring, er zitten hele goede zangeressen bij, maar ook hele slechte. Wij als publiek mochten jureren en konden met boegeroep iemand van het podium sturen. Sommigen gingen helemaal los.

Verder hebben we vandaag genoten van Brooklyn en de Bronx door daar lekker te gaan shoppen. Allebei geslaagd voor hardloopschoenen! Je kunt er beter maar een paar als reserve hebben ;-). We zijn in een mega macy geweest en Jacq heeft eindelijk haar hardloopschoenen gevonden en gekocht……
om naar Brooklyn af te reizen en te schoppen voor hardloopschoenen. Helaas hadden ze niet de maat die we zochten, maar wel in The Bronx dus op naar The Bronx. Maar eerst even koffie en theepauze bij Barnes and Nobels waar we het spelletje scrabble gekocht! Jaja nu ook scrabble op een echt spelbord. Door al dat shoppen raken onze voeten zo vermoeid dat we even een schoenenwissel inlassen en richting b&b vertrekken. Op weg naar ons b&b lopen we langs een stalletje waar heerlijke hot saussage en cheeseburgers verkoopt wat we niet kunnen weerstaan. Na een korte tussenstuk vertrekken we richting the Bronx op de hardloopschoenen op te halen. Zo diep in the Bronx zijn we nog niet geweest, was best een beetje spannend,maar weer een hele ervaring.
We zitten nu in het Apollo tussen veel locals te genieten van de show.

Dit is nog maar het opwarmen

Er mag gedanst worden;-)

20111012-190731.jpg

20111012-190823.jpg


Leave a Reply

*