27 maart de vlucht

Zo dat was me een vlucht. Om 0100 lokale tijd in Johannes burg waren we eindelijk klaar om te vertrekken. Rudolf is echt heel erg ziek. Ik kan me niet herinneren dat ik hem ooit zo stil heb gezien. Tja hij is wel eens rustig na, weer!, een verloren wedstrijd van Willem II en dat is de laatste tijd erg vaak!! Maar zo heb ik hem nog nooit gezien. We gaan vanuit Imco direct naar een doctor in Tilburg…..

De vlucht was lang en rumoerig veel gehuil van kindjes, die zich volgens mij verveelden en allemaal heen en weer geloop van mensen. Ondanks dat er was gevraagd de luikjes voor de ramen dicht te houden waren er toch weer mensen die het nodig vonden om ze te openen zodat ze goed zicht hadden op de rechter vleugel…….?! Daardoor was het al vrij licht om 5 uur (Afrika tijd). Niet veel geslapen dus. Ach ik geef haar zo wel een klein duwtje bij de bagage band, kan ze een rondje mee in de katacomben van schiphol 😉

Het was erg jammer dat we niet bij elkaar zaten in het vliegtuig dan hadden we nog een beetje lol kunnen trappen. Ik denk dat rest van het vliegtuig er wel blij mee geweest is….. Ik heb af en toe een rondje gelopen om mijn rol als steward in de truck niet als een nacht kaarsje uit te laten gaan. Maar de meeste leden van onze groep sliepen of deden alsof zodra ze me zagen aankomen. Ik kon daardoor mijn appels en bananen niet kwijt!?

Ik hoop dat Imco al op ons staat te wachten en dat we snel naar hillegom kunnen rijden. Ik lust wel een bruine boterham met kaas en een koud glas volle melk. Ik hoop dat Imco en Celeste dat in huis hebben anders stoppen we maar even bij de appie.

Ik moet gaan afsluiten van de stewardess. Waren niet zo spraakzaam
op de terugreis wat jammer was…..

Om 10.38 lokale tijd stonden we weer op de grond in Nederland. Nou ja het vliegtuig staat op de nederlanse klei. We zijn geland op de polderbaan en dan is het nog zeker 15 minuten taxien naar de gate.

Tot later


Leave a Reply

*