Dag 11

Dag 11 alweer. Gelukkig hoeven we nog niet naar huis. Vandaar dat we hebben besloten om nogmaals een poging te doen de Christoffelberg te beklimmen. Hoe moeilijk kan dat zijn!? Dus wekker gezet en om 6 uur ging dat klote ding af. Douchen, ontbijten en volgeladen met flessen water naar de berg gereden. Gelukkig is het iets bewolkt zodat het aanvoelt als 34 gr ipv 35 gr. Volgens de dame aan de kassa is het een uurtje klimmen en hoe lang het duurt eer je weer bij de voet van de berg bent, ligt eraan welke kant je kiest om af te dalen. Dat kan in een paar seconden of toch ook weer in een uur op de iets veiligere manier.

Het was zwaar zweten en zwaar klimmen maar we hebben het gehaald. Na overleg toch maar gekozen voor de lange weg naar beneden en ook die hebben we veilig afgelegd. Nog wat gedronken in het café van het park en toen het museum bezocht dat is gemaakt in de nog best bewaarde plantage van het eiland. We zijn een hoop wijzer geworden over de leefwijze van de bewoners door de jaren heen.

Hoe ging dat spreekwoord ook alweer: “ een ezel stoot hem in het algemeen niet 2 x in dezelfde kamelenteen”?

Genoeg avontuur en cultuur, op naar het strand. Vandaag coral reef resort. Huisjes vanaf 500.000 euro tot tegen de 2 miljoen. Hier zit ook beach club karakter. Lekker eten en drinken aan het strand, dat hebben we wel nodig en verdient.

Mijn Dushi

Onder het genot van een burger en een awa di lamunchi geluisterd naar de super spannende wedstrijd van Feyenoord. Helemaal geweldig dat ze met 2-0 wonnen. Na willen II de 2e topclub die we dit jaar pakken.

Feyenoord-Porto kippenvel
We hebben een bod gedaan maar bij nader inzien was het water in het zwembad te koud. Jammer het had een leuk plekje kunnen zijn voor de weekeinden

Leave a Reply

*