Dag 6

We zijn alweer bij dag 6 aanbeland. Wat gaat de tijd toch snel. Wat ook snel gaat is de brandstof. Doordat de airco constant op vol vermogen staat te draaien ontstaat er een draaikolk in de benzine tank. Gelukkig kost de benzine hier maar 1 euro. Tanken doe je door vooraf te betalen en dan maar hopen dat alles in de tank past.

Voordat we vandaag naar het prachtige Cas Abao strand reden dachten we nog even wat lekker fruit te scoren. Helaas konden we er alleen fruitsapjes kopen en dat hebben we dus ook gedaan. Hebben het heerlijke awa lambuchi gedronken, is een drankje met als hoofd ingrediënt limoen.

Nu volgen een paar sfeer foto’s met het knapste stel van Curaçao.

Eenmaal op het strand aangekomen hebben we een mooie plek onder de bomen gevonden, lekker in de schaduw. Is wel fijn aangezien de zonkracht flink is en ons tere huidje daar toch niet echt goed tegen bestand is. En wat hebben we toch weer een mooie vissen gezien en flinke jongens dit keer. En jaja onder water lijkt alles groter……..maar echt waar deze waren een stuk groter dan gisteren.

Flying Gurnard met sidekick. Zo grappig om te zien hoe de vis naar eten zoekt. Al die gaatjes in de bodem is gemaakt door vissen op zoek naar eten
Spot de pijlstaartrog
PorkeyPine fish
Gele Troepiaal
Oranje Troepiaal
In de file naar huis

Vanavond doen we lui en eten we Italiaans in het hotel. Daarbij drinken we wat alcohol naar goed lokaal gebruik


Leave a Reply

*