Woensdag 31 december

IK HEB HET GEDAAN……..276 meter hoog op een toren gestaan en helemaal niet eng. Geen knikkende knieen of duizelig gevoel. Alleen maar WOW wat een uitzicht. (http://www.menarakl.com.my/)

Ik zit dus nu weer in KL. Het laatste bericht was uit singapore waar ik nog 3 nachten heb gezeten. Zondag avond ben ik met Fen een rondje singapore gaan doen. Heel laat kwamen we aan bij een wijnbar waar we met een fles wijn tot laat in de nacht hebben gezeten.

Maandag 29 december.

Wakker geworden met erg veel pijn in mijn arm….verdomme! ik dus maar naar het ziekenhuis. De doktor wilde me onder allelei scan apparaten leggen en ook naar een specialist sturen. Ik heb hem gezegd dat dat niet nodig was. “geef me maar een paar pillen tegen de pijn. Dan kan ik thuis naar de doktor” Nou ik kreeg zware drugs, volgens hem. Maar ze werkten voor geen meter. Ik ben maar een beetje gaan shoppen en om 5 uur moest ik weer klaar staan want de dames kwamen me ophalen met de taxi. We zijn naar het mandarin oriental hotel gegaan. Daar is het van 5 tot 7 happy hour voor de martinis. Het is in een zeer duur restaurant, morton’s genaamd, waar een steak ongeveer 75 euro kost….en voor die steak komt iedereen naar het happy hour want ze serveren daar gratis steak-sandwiches…..jammie!

Na de steak zijn we met weer een groter gegroeide groep wat gaan drinken in een club waar we al eerder waren geweest. Het was weer erg gezellig en om 2 uur ben ik netjes bij het hotel afgezet.

Dinsdag 30 december.

Op advies van Betty en Agnes ben ik naar een chineese massage salon gegaan. Ik heb daar uitgelegd wat het probleem was en hij heeft me een half uur lang heel veel pijn gedaan. Maar mijn rug, schouder en arm voelden wel beter aan. Na de massage heb ik mijn zwembroek in de tas gedaan en ben ik naar het strand gegaan. Met de kabelbaan 90 meter hoog over het water naar een eiland met veel strandtenten. Daar heb ik mijzelf een bed gehuurd en ben ik met wat drank, snack en boek aan het relaxen geslagen. Na een duik in het water en nog wat lezen ben ik weer terug naar het hotel gegaan. Ik had nog niets gekocht dus de hoogste tijd om de creditcard te trekken. Nou zoveel heb ik niet gekocht bleek toen ik terug kwam in het hotel…….nee ik ga niet vertellen wat ik allemaal heb gekocht! Even lekker douchen, het is zo heet en van een wandeling krijg ik een natte rug. Om 22u had ik met Fen afgesproken voor wat te gaan eten…..ai dat is een beetje uit de hand gelopen. Via little India, Arabstreet naar Clarke Quay waar ze een soort stap centrum hebben gemaakt….ik heb het geweten. Ik heb maar 3 uur geslapen vannacht…..arme Fen zij moest gewoon om 9u werken!

Woensdag 31 december.

Van morgen weer een bezoek gebracht aan de massage salon. Ik hoopte op dezelfde man maar nee hoor een klein tenger vrouwtje zou mij wel even behandelen. na wat overleg met de man van gisteren begon ze met haar werk…..het leek wel of ze me wilde vermoorden. Met tranen in mijn ogen van de pijn en af en toe een auw kreet heeft ze mijn arm in de meest onmogelijke posities weten te krijgen. Maar de pijn was wel weer een stuk minder. Alleen heb ik in 2 vingers van mijn rechterhand nog steeds geen gevoel!

Tasje pakken, uitchecken en naar beneden want Agnes zou me naar het vliegveld brengen. Snel nog samen even een brunch gedaan en om 13u stond ik netjes in de rij om mijn tas af te geven. De vlucht duurde maar 50 minuten en het was mooi weer dus ik heb goed uit het raampje kunnen kijken. In KL aangekomen met de bus naar de stad en daar kon ik mijn bagage al inchecken bij een speciale balie. Dus daarom zit ik nu snel nog even mijn site te updaten. Oh ja de sushi was weer heerlijk!!!!!!

Ik ga zo naar de tram en dan met de trein naar het vliegveld dus….tot morgen!

Voor iedereen een goed uiteinde en een geweldig 2009…..wie weet waar dan mijn reis verslagen vandaan komen. Ik heb al wat afspraken staan maar of die ook door gaan???? (NY, Duiken op de filipijnen, japan, en natuurlijk wil iedereen naar nederland komen)


Leave a Reply

*