zondag 28 december

Jullie raden nooit waar ik zit?????

Weer in singapore. Vanmorgen opgestaan met de meest pijnlijke arm die ik me kan voorstellen. auw wat een pijn. In de bus was het echt afzien. Tijdens de reis een beetje zitten smsen met de dames uit singapore en die vroegen waarom ik niet hun kant opkwam. Het enige waarvoor ik naar KL zou gaan waren de twintowers en de KL tower. Die laatste kan ik nog doen op de 31st als het moet. De twintowers bewaren we dan voor een volgende reis……

Ik dus vanuit de bus op het vleigtuig en alles net binnen 1 uur gehaald. Ik zit hier dus weer in singapore en ben van plan om morgen eerst eens een doktor op te zoeken en naar mijn nek en arm te laten kijken…..heb ik weer!. Daarna, als het van de doktor mag, ga ik eens flink shoppen. ‘s avonds is er ergens een feest waar we na het eten naartoe gaan, geloof ik!

Het is hier een stuk warmer dan in de bergen, misschien is dat wel goed voor mijn spieren. Over spieren gesproken ik heb best wel spierpijn van de wandeling van gisteren….heb ik wel het gevoel dat ik iets heb gedaan.

Ik ga eens kijken wat er allemaal voor moois te koop is en hoop dat Regina Coeli mijn salaris al heeft overgemaakt anders moet ik ze nog gaan bellen voor een voorschot.

Ik vlieg de 31st terug naar KL en probeer daar nog snel even de toren in te gaan. Daarna naar het vliegveld terug en klaarmaken voor de lange zit in het vliegtuig. Hopelijk heb ik dan geen last meer van mijn arm en nek.

vanuit een warm en klam singapore….tot snel!


3 Responses to “zondag 28 december”

  • moeder Says:

    is dat die zelfde dokter als de vorige keer met je oren hopelijk gaat het snel over het is best koud hier maar wel lekker zonnig ik ben snert aan het maken lekker hoor maar snel beter worden moetie

  • Ko Poelman Says:

    Hallo Ton. Hoe is het met je nek en armspieren?
    Al naar de dokter geweest? Nog weer lekker gegeten met je kennissen? Het weer is in ieder geval warmer dan hier. Het vriest -4 tot -7 C.
    Veel plezier bij het winkelen en een goede reis naar het vliegveld. Nog maar een paar dagen en dan zit je weer in de grote vogel. groeten van je Vader.

  • Dennis,Janet en Romy Says:

    Je hebt groot gelijk, terug waar het gezellig is.
    En die andere dingen bewaren voor de volgende trip.
    Heel veel shop plezier en als je onze maten wilt weten…???!!!! hahaha hopelijk is je pijn in je arm snel weg.
    Geniet je laatste dagen. Liefs ons x
    kuyfiuanvieip = Hallo Ome Tonnie, Liefs Romy

Leave a Reply

*